një dry i artë i ulur mbi një tastierë

Në BestHealthDocs, ne e marrim seriozisht privatësinë tuaj dhe jemi të përkushtuar të mbrojmë informacionin personal që jepni gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Kjo politikë e privatësisë përshkruan se si ne mbledhim, përdorim dhe mbrojmë të dhënat tuaja. Duke hyrë dhe duke përdorur BestHealthDocs, ju pranoni praktikat e përshkruara në këtë politikë.

Informacioni që mbledhim:

 1. Informacioni personal: Kur vizitoni faqen tonë të internetit, ju mund të jepni vullnetarisht informacione personale, të tilla si emri dhe adresa juaj e emailit, kur abonoheni në buletinin tonë, kur dërgoni pyetje ose përfshiheni në diskutime në komunitet.
 2. Informacione jopersonale: Ne gjithashtu mbledhim informacione jopersonale, të tilla si adresa juaj IP, lloji i shfletuesit, informacioni i pajisjes dhe modelet e shfletimit. Ky informacion na ndihmon të analizojmë dhe përmirësojmë përvojën e përdoruesit në faqen tonë të internetit.

Përdorimi i informacionit të mbledhur:

 1. Informacioni personal: Ne mund t'i përdorim të dhënat tuaja personale për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja, për të ofruar shërbimet e kërkuara, për të shpërndarë gazetat dhe për të personalizuar përvojën tuaj në faqen tonë të internetit. Ne gjithashtu mund të përdorim informacionin tuaj për t'ju dërguar oferta promovuese ose përditësime që mund të jenë me interes për ju. Ju keni të drejtë të hiqni dorë nga marrja e komunikimeve të tilla në çdo kohë.
 2. Informacioni jo-personal: Informacioni jo-personal përdoret për të analizuar tendencat, për të ndjekur angazhimin e përdoruesve, për të përmirësuar funksionalitetin e faqes sonë të internetit dhe për të përmirësuar shërbimet tona të përgjithshme. Ky informacion mblidhet dhe analizohet në formë të përmbledhur dhe anonime.

Siguria e të dhënave:

 1. Masat e mbrojtjes: Ne kemi zbatuar masa sigurie për të mbrojtur informacionin tuaj personal nga aksesi, ndryshimi, zbulimi ose shkatërrimi i paautorizuar. Këto masa përfshijnë kanale komunikimi të koduara, mure zjarri, serverë të sigurt dhe përditësime të rregullta të sistemit.
 2. Shërbimet e palëve të treta: Ne mund të përdorim shërbime të palëve të treta, të tilla si mjetet analitike të faqeve të internetit ose partnerët e reklamimit, për të përmirësuar faqen tonë të internetit dhe për të ofruar përmbajtje përkatëse. Këto palë të treta kanë politikat e tyre të privatësisë dhe ne ju inkurajojmë t'i rishikoni ato për më shumë informacion se si i trajtojnë të dhënat tuaja.

Cookies dhe teknologjitë e gjurmimit:

 1. Cookies: BestHealthDocs mund të përdorë skedarë të vegjël teksti të ruajtur në pajisjen tuaj, për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit. Këto cookie na ndihmojnë të analizojmë trafikun e faqes në internet, të personalizojmë përmbajtjen dhe të përmirësojmë funksionalitetin e përgjithshëm. Ju keni mundësinë për të çaktivizuar ose menaxhuar cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj.
 2. Teknologjitë e gjurmimit: Ne mund të përdorim teknologjitë e gjurmimit, të tilla si fenerët e uebit dhe etiketat piksel, për të mbledhur informacione rreth ndërveprimit tuaj me faqen tonë të internetit dhe emailet. Ky informacion na ndihmon të kuptojmë sjelljen e përdoruesit, të optimizojmë përmbajtjen dhe të përshtatim shërbimet tona për të përmbushur më mirë nevojat tuaja.

Ndarja e të dhënave:

 1. Zbulimi i palëve të treta: Ne nuk shesim, tregtojmë ose transferojmë informacionin tuaj personal palëve të treta pa pëlqimin tuaj të qartë. Megjithatë, ne mund të ndajmë informacione jo-personale me partnerë të besuar për analiza statistikore, marketing ose qëllime të tjera legjitime.
 2. Pajtueshmëria ligjore: Ne mund të zbulojmë informacionin tuaj nëse kërkohet me ligj ose nëse besojmë se një zbulim i tillë është i nevojshëm për të mbrojtur të drejtat tona, për të respektuar detyrimet ligjore ose për të zbatuar politikat tona të faqes në internet.

Përmbajtja e integruar nga faqet e tjera të internetit:

Artikujt në këtë sajt mund të përfshijnë përmbajtje të integruar (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e integruar nga faqet e tjera të internetit sillet në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të ketë vizituar faqen tjetër të internetit.

Këto faqe interneti mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin skedarë kuki, të ngulitin gjurmime shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë ndërveprimin tuaj me atë përmbajtje të integruar, duke përfshirë ndjekjen e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e integruar nëse keni një llogari dhe jeni identifikuar në atë faqe interneti.

Linqe te jashtme:

BestHealthDocs mund të përmbajë lidhje me faqet e jashtme të internetit që nuk janë nën kontrollin tonë. Ne nuk jemi përgjegjës për praktikat e privatësisë ose përmbajtjen e këtyre faqeve të internetit. Ne ju inkurajojmë të rishikoni politikat e privatësisë së çdo faqe interneti të palëve të treta që vizitoni.

Privatësia e fëmijëve:

BestHealthDocs është menduar për një audiencë të përgjithshme dhe nuk u drejtohet individëve nën moshën 13 vjeç. Ne nuk mbledhim me vetëdije informacione personale nga fëmijët. Nëse bëhemi të vetëdijshëm se kemi mbledhur informacione pa dashje nga një fëmijë, do të marrim masa për ta fshirë atë sa më shpejt të jetë e mundur.

Të drejtat tuaja:

Ju keni të drejtë të aksesoni, përditësoni ose fshini informacionin personal që mbajmë për ju. Nëse dëshironi t'i ushtroni këto të drejta ose keni ndonjë pyetje në lidhje me Politikën tonë të Privatësisë, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur informacionin e dhënë në seksionin "Na kontaktoni".

Përditësimet e politikave:

Ne rezervojmë të drejtën të përditësojmë dhe modifikojmë herë pas here këtë Politikë të Privatësisë. Çdo ndryshim do të postohet në këtë faqe dhe data "Përditësimi i fundit" në krye do të pasqyrojë rishikimin më të fundit. Ne ju inkurajojmë të rishikoni periodikisht këtë Politikë të Privatësisë për të qëndruar të informuar se si ne mbrojmë informacionin tuaj.

Duke përdorur BestHealthDocs, ju tregoni pranimin tuaj të kësaj Politike të Privatësisë. Nëse nuk jeni dakord me kushtet e përshkruara këtu, ju lutemi përmbahuni nga përdorimi i faqes sonë të internetit.

Përditësimi i fundit: 2023-07-05

Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me Politikën tonë të Privatësisë, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni. Privatësia dhe besimi juaj janë të një rëndësie të madhe për ne.

Autor i këtij neni

 • Dr. Sarah Mitchell, MD

  Dr. Sarah Mitchell është një mjeke e certifikuar nga bordi e specializuar në mjekësinë e brendshme me mbi 15 vjet përvojë klinike. Ajo përfundoi diplomën e saj për mjekësi në një shkollë prestigjioze mjekësore dhe vazhdoi të përfundonte trajnimin e saj për rezidencë në një spital të njohur. Dr. Mitchell ka një pasion për mjekësinë parandaluese dhe beson në fuqizimin e individëve për të marrë kontrollin e shëndetit të tyre. Me njohuritë dhe ekspertizën e saj të gjerë, ajo ka kontribuar me artikuj të shumtë në një gamë të gjerë temash shëndetësore, duke përfshirë menaxhimin e sëmundjeve kronike, shëndetin e meshkujve dhe femrave, modifikimet e stilit të jetesës, humbjen e peshës dhe mirëqenien e përgjithshme.